Дрова Київ

Продаж твердого палива в Києві за ціною виробника

(063)-109-12-21 (096)-009-12-21
  • Viber
  • Telegram
Товари у вашому кошику

Які паливні брикети краще

Вирішили використовувати для опалення будинку брикети? Що ж, відмінний вибір! Це сучасне і ефективне паливо, яке по зручності використання перевершує звичайні дрова. Однак якщо ви не маєте досвіду «спілкування» з паливними брикетами, вам, ймовірно, буде складно вибрати відповідну продукцію. Справа в тому, що на ринку є безліч типів брикетів: вони відрізняються за формою, технології виробництва, теплотворна здатність, щільності, зольності і так далі. У цьому матеріалі ми спробуємо відповісти на питання - якими повинні бути якісні паливні брикети?


Для початку розглянемо типи палива. Існує три різновиди.


RUF. Це найпростіший, але і найдешевший варіант. Володіє найбільш низькою щільністю - до 1 кг / дм3. Внаслідок наявності такої відмінною риси потрібно бути особливо акуратним з цим видом палива, так як елементи можуть не витримати фізичного впливу і розкришитися. Також «слабка» щільність - це зменшене час горіння, так що ятати потрібно робити відносно часто. Втім, недолік нівелюється використанням автоматичного котла. Незважаючи на перераховані вище недоліки, брикети RUF цілком підходять для опалення звичайного приватного будинку.

Pini-Kay. Повна протилежність брикетів RUF: Pini-Kay має найвищою щільністю, але і самим значним цінником. Дані брикети найдовше горять, завдяки щільності не кришаться. Особливістю палива є наявність усередині елементів отвори. Воно забезпечує поліпшену вентиляцію під час горіння. Результат: брикети швидко розпалюються, полум'я має стабільно високу температуру.

Nestro. Це золота середина. Брикети Nestro за багатьма показниками перевершують RUF, але в деяких компонентах поступаються Pini-Kay. Паливо горить в 1,5-2 рази довше, ніж дрова.

Висновок: кращим варіантом для опалення приватного будинку або комерційного об'єкта є Pini-Kay. Однак це не означає, що інші види недостойні вашої уваги. При виборі відштовхуйтесь від наявного бюджету та особистих уподобань: наприклад, від того, як часто ви хочете робити закладку.


Характеристики, якими повинні відрізнятися хороші брикети

Кращі брикети - ті, які робляться з деревної тирси. За теплотворною здатністю і характером горіння вони найближче наближені до дров. До того ж, елементи з тирси мають низький рівень зольності, вони швидко розпалюються, повільно засмічують опалювальну систему. Деякі споживачі через незнання беруть, наприклад, брикети з насіння. Справа в тому, що вони містять в складі багато масла, яке при інтенсивному використанні за кілька тижнів сильно засмічує димохід і інші елементи.


Чим вище щільність, тим довше і «якісніше» прогорає паливо. До того ж, його простіше зберігати і транспортувати. І чим щільніше паливо, тим більше гарячих вугілля воно залишає після завершення горіння.


Брикети з хвойних порід добре горять, чудово опалюють будинок, але містять в складі смоли. Як і у випадку з насінням, при виборі такого палива вам доведеться часто чистити елементи опалювальної системи.


Кращий варіант - брикети з отвором всередині. Про переваги такого палива було згадано вище. Наприклад, RUF не мають такої відмітної риси. Отже, без хорошої вентиляції в опалювальній системі паливо не проявить своїх кращих характеристик.


Якісні брикети добре тримають форму, вони не розсипаються на шматочки. Якщо паливо «сиплеться», це показник низької щільності. Такі брикети будуть швидко дмухнути.


висновок

Паливні брикети - специфічна продукція, в якій звичайному обивателю важко розібратися. На завершення дамо два ради. Перший - купуйте паливо в перевіреному місці і задавайте продавцеві всі питання про продукцію, які у вас є. Якщо на сайті не зазначено інформацію про щільність, наприклад, дізнайтеся ці дані особисто. Хороший інтернет-магазин не просто продає, він ще і консультує. Скористайтеся цим.


Друга порада: відмінним рішенням буде зробити парочку тестових замовлень. Купуйте по 10-15 кг різних брикетів, спаліть їх під своїм наглядом. Кращий спосіб знайти якісне паливо - перевірити його на практиці. Вдалого вибору!


С Уважением компания Дрова Киев

https://drova-kiev.com.ua/toplivnye-brikety

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре
+38(096)-009-12-21
X

Залишіть Ваш телефон і ми підберемо найкращі ціни

2021 drova-kiev.com.ua - Всі права захищені. При копіюванні матеріалів посилання на сайт обов'язкове