Дрова Київ

Продаж твердого палива в Києві за ціною виробника

(063)-109-12-21 (096)-009-12-21
  • Viber
  • Telegram
Товари у вашому кошику

Які брикети довше горять?

Що нам потрібно від паливних брикетів? Не тільки температура горіння, простота розпалювання, низький рівень зольності та екологічність. Один з головних параметрів палива - тривалість горіння. Який толк від високої температури, якщо паливо спалахує і перегорає за лічені хвилини? «Довгограючі» брикети - це, по-перше, комфорт: потрібно рідко робити закладку. По-друге, це економія: чим повільніше витрачається паливо, тим пізніше потрібно буде закуповувати чергову партію.


Брикети, незважаючи на гадану примітивність і невитіюватість, можуть мати абсолютно різні характеристики. Причина - відрізняються технології виробництва, матеріали та просто цінова категорія.


Далі ми розглянемо, як визначити брикети, які будуть радувати вас тривалим горінням. Перш ніж почати, важлива ремарка: будь-який тип брикетів, якщо він зроблений правильно і в заводських умовах, горить довше звичайних дров, так що ризику потрапити в халепу немає.


Якими характеристиками володіють довго палаючі брикети

Клас - Pini Kay. Ці брикети виготовляються за допомогою шнекового преса, що дозволяє домогтися чудової щільності. Якісно спресовані тирса довго прогорають, виділяючи великий обсяг теплової енергії. Однак є у Pini Kay передбачувана негативна риса: це найдорожчий вид брикетів. Справа в тому, що шнекові преси мають низьку пропускну здатність, тобто на один брикет доводиться витрачати багато часу, а це - подорожчання виробництва. Втім, з часом переплата частково компенсується, так як паливо витрачається повільно.

Густина. Зупинимося докладніше на цьому параметрі. Як вже було сказано вище, щільність - запорука тривалого горіння, так як брикет вміщує в собі більшу кількість тирси. Найнижчий показник щільності має брикет RUF - 0,75-0,8 г / см3. Найвищий - Pini Kay - 1,08-1,4 г / см3. Чим ближче показник щільності до еталонних характеристик Pini Kay, тим довше буде горіти паливо.

Якість виконання. Найбільш неоднозначний момент, так як до отримання продукції ви не можете оцінити параметр якості. «Погані» брикети можуть мати всередині мікропорожнечі, трухляві, вони можуть мати щільність, що відрізняється від заявленої. В даному контексті можна порадити або купувати брикети в перевірених місцях, або брати тестову мінімальну партію. Купіть денний запас, подивіться, як паливо себе проявляє. Якщо все добре, купуйте вже повноцінну партію.

Якими характеристиками НЕ повинні володіти брикети

Велика кількість домішок. Якісні паливні брикети складаються тільки з тирси (якщо це деревні брикети) і речовини, що склеює. Саме завдяки відсутності численних добавок паливо демонструє ефективне горіння з високою температурою. Низькоякісне паливо має в складі домішки, які ніяк не сприяють поліпшенню теплотворних здібностей. Про склад можете дізнатися у продавця: якщо це магазин з хорошою репутацією, він неодмінно все розповість про склад.

Розсипчастість. Отримали брикети, а вони при легкому фізичному впливі буквально розколюються? Значить, ви маєте справу з паливом, що володіє мінімальною щільністю. Такі брикети можуть надійти від недобросовісного виробника. Простіше їх повернути, ніж щогодини робити нову закладку палива.

висновок

Якщо ви хочете отримати брикети, які номінально найдовше горять, сміливо віддавайте перевагу Pini Kay. Доведеться трохи переплатити, зате витрачатися паливо буде повільно. Отримавши брикети, перевірте його на практиці, уважно стежачи за процесом горіння, тривалістю, температурою в будинку. Якщо щось піде не так, пред'явіть претензії продавцю.


С Уважением компания Дрова Киев

https://drova-kiev.com.ua/toplivnye-brikety

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре
+38(096)-009-12-21
X

Залишіть Ваш телефон і ми підберемо найкращі ціни

2021 drova-kiev.com.ua - Всі права захищені. При копіюванні матеріалів посилання на сайт обов'язкове