Дрова Київ

Продаж твердого палива в Києві за ціною виробника

(063)-109-12-21 (096)-009-12-21
  • Viber
  • Telegram
Товари у вашому кошику

Який шлакоблок вибрати

Шлакоблок - сучасний і надійний будівельний матеріал, проте всі його переваги можуть бути перекреслені неправильним вибором. Справа в тому, що шлакоблок з'явився на ринку відносно давно і за час свого існування встиг «розгалузитися», тобто з'явилася велика кількість різновидів. Виробники хочуть, щоб будматеріал задовольняв потреби якомога більшої кількості споживачів. Наприклад, класичний повнотіла елемент і декоративний шлакоблок - це два абсолютно різних будівельних матеріалу.

Нижче ми розглянемо різновиди шлакоблоку, а також надамо рекомендації щодо того, який варіант варто вибрати для різних сфер застосування.


Повнотіла і пустотіла

Повнотіла шлакоблок - будівельний матеріал, з яким «наказано» витримувати великий тиск. Його структура є практично суцільний, порожнечі буквально мікроскопічні.

Де варто використовувати: при будівництві цокольних поверхів, облаштуванні фундаментів, створення несучих конструкцій і колон.


Пустотіла шлакоблок містить всередині порожній простір. Це зроблено для того, щоб будматеріал не надто навантажував фундамент і конструкцію в цілому. Позитивна сторона пустотілого матеріалу - фінансова вигода, тому що для виробництва таких елементів використовується менше сировини.

Де варто використовувати: будівництво не несучих стін, створення в будинках перегородок, зведення конструкцій, на які не чиниться сильний тиск.


Перегородковий шлакоблок

Вузькоспеціалізований будівельний матеріал, який використовується виключно для створення перегородок усередині будівель. Особливість такого шлакоблоку - точне дотримання геометрії стін. Крім того, важить будівельний матеріал менше, ніж цегла, так що до фундаменту пред'являються менші вимоги. Ще одна перевага - економія розчину при будівництві.

Де варто використовувати: при зведенні різнотипних перегородок.


Лицьовий шлакоблок

Будматеріал, що має відмінні візуальні характеристики. Декоративне покриття може бути як на одній стороні, так і на двох. Воно може мати самий різний зовнішній вигляд: виробники мають цілі лінійки під різні стилістичні рішення.

Особливістю облицювальних елементів є стійкість до негативного впливу зовнішніх факторів. Виробники розуміють, де буде використовуватися саме ця продукція, тому «оснастили» її невразливістю до вогкості, прямих сонячних променів, високих і низьких температур.

Де варто використовувати: при облаштуванні зовнішніх стін, якщо є особливі вимоги до зовнішнього вигляду будівлі.


Кольоровий шлакоблок

За своєю суттю схожі на облицювальні, тільки в цьому випадку відрізняється лише колір, а фактура залишається незайманою.

Де варто використовувати: при зведенні стін, будівництві парканів, декоративних стовпів і інших декоративних елементів.


Фундаментний шлакоблок

Інша назва - штучний стіновий камінь. Головна особливість такого будматеріалу - можливість витримувати сильний тиск на протязі десятків років. Шлакоблок не кришиться, не дає усадки, не деформується.

Де варто використовувати: при облаштуванні фундаментів.


Рвана цегла

Ще один представник декоративного «сімейства». Має фактуру рваного каменю. На технічних характеристиках така особливість не позначається. Це також міцний і довговічний будматеріал.

Де варто використовувати: на об'єктах, де є необхідність створити оригінальний зовнішній вигляд.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре
+38(096)-009-12-21
X

Залишіть Ваш телефон і ми підберемо найкращі ціни

2021 drova-kiev.com.ua - Всі права захищені. При копіюванні матеріалів посилання на сайт обов'язкове