Дрова Київ

Продаж твердого палива в Києві за ціною виробника

(063)-109-12-21 (096)-009-12-21
  • Viber
  • Telegram
Товари у вашому кошику

Скільки кубів дров на куб газу

Одна лише згадка про кубічних метрах призводить багатьох покупців в замішання. "Скільки це? На скільки мені вистачить такої кількості палива? ». Що вже тут говорити про ситуації, коли потрібно дізнатися співвідношення кубів різних видів палива.


Якщо ви не розбираєтеся в цьому, не турбуйтеся: навіть деякі знаючі люди підглядають в технічну довідку, щоб дізнатися ці дані.


Перш ніж перейти до конкретики, ще одна коротка підводка. Навіщо потрібно знати співвідношення?


Це надзвичайно важливо в ситуаціях, коли ви вибираєте, що використовувати для опалення будинку - дрова або газ. На цьому попередньо-розрахунковому етапі необхідно визначити найбільш вигідний варіант. Помилка в розрахунках, може, «на березі» і здається незначною, але в масштабах навіть 10 років це перетвориться в значних фінансових втрат.

Про співвідношення потрібно знати при покупці дров. Особливо це стосується випадків, коли ви заготовлює паливо в перший раз після переходу з газового опалення. Є ризик придбати занадто мало дров і залишитися без палива в розпал опалювального періоду, або купити занадто багато деревини, переплативши.

Так що будьте уважні!


розрахунки

Спершу варто запам'ятати таке співвідношення: 1 складометр дров = 200 кубометрів газу.


І ще одне нове поняття - складометр! Не лякайтесь. Якщо говорити простими словами, це 1 кубометр деревини (метрова висота, метрова ширина, метрова глибина), яка щільно укладена (на фото нижче). Тобто це «спресований» звичайний кубометр. Одним складометрів прийнято вважати 0,75 кубометрів.


Звідси робимо висновок: 1 кубометр дров = 250 кубометрів газу. Це співвідношення визначено з точки зору теплотворної здатності. Безумовно, дані розрахунки не є 100% математично вивіреними, так як існують різні дрова, та й газ за якістю буває різним. Але в якості орієнтира цю інформацію цілком можна використовувати.


висновок

Ще раз акцентуємо увагу на тому, що в деяких ситуаціях знати дане співвідношення дуже важливо. Якщо у вас є сумніви щодо розрахунків, ви завжди можете звернутися до консультанта профільного магазину. Ви - споживач. Ви не зобов'язані розбиратися у всіх технічних нюансах, тому ваше прохання обов'язково буде нормально сприйнята. Успіхів в купівлі палива!



З повагою компанія Дрова Київ


https://drova-kiev.com.ua

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре
+38(096)-009-12-21
X

Залишіть Ваш телефон і ми підберемо найкращі ціни

2021 drova-kiev.com.ua - Всі права захищені. При копіюванні матеріалів посилання на сайт обов'язкове