Дрова Київ

Продаж твердого палива в Києві за ціною виробника

(063)-109-12-21 (096)-009-12-21
  • Viber
  • Telegram
Товари у вашому кошику

Чому краще топитися дровами

Навіть при наявності більш сучасних видів опалення (газ, електрика) класичні дрова не втрачають свою популярність. Дивно, так? Насправді така ситуація легко з'ясовна: дрова мають переваги, які не можуть «перекрити» інші типи опалення. В іншому випадку люди б просто користувалися зручним електрикою, а не набували дрова в піч, отримуючи з доставкою цілі вантажівки деревини.


Пропонуємо ознайомитися з вищезгаданими перевагами.


Плюси опалення за допомогою дров

Безвідмовність. Щоб завжди мати можливість створювати в будинку комфортні умови, досить уберігати дрова від вологи і шкідників. Та й то, завжди можна підсушити паливо, навіть якщо на нього потрапило трохи опадів. А ось з газом можуть бути перебої, електрику можуть відключати. Особливо це актуально для селищ, віддалених від великих міст. Перебої в комунікаціях створюють величезні проблеми суворими зимами. Навіть якщо ви користуєтеся електричним або газовим опаленням, незайвим буде мати під рукою запасний варіант у вигляді дров.

Розвиненість опалювального обладнання. У розумінні багатьох «топити за допомогою дров» означає кидати дрова в «допотопну» грубку, яку ми могли спостерігати в старих радянських фільмах. Це не так! Наприклад, сьогодні можна придбати теплоакумулюючу піч (на фото нижче). Вона обігріває будинок протягом тривалого часу після закінчення горіння. Тут же можна згадати сучасні твердопаливні котли, які сприяють ще більш ефективному опаленню будинку.

Високий ККД дров. Підберіть правильно паливну породу, і дрова практично цілком будуть приносити вам користь. Вони майже повністю «конвертуються» в теплову енергію, включаючи жар, який обігріває приміщення після завершення процесу горіння.

Вседоступність. Дрова можна використовувати навіть в місцевості без ознак цивілізації, їх можна брати на природу. Це мобільний джерело тепла.

Атмосферність. Газ, що курсує в трубах, не викликає ніяких емоцій. Є категорія людей, які отримують величезне задоволення від потріскування дров у печі або котлі. До того ж, багато порід при горінні виділяють приємний аромат. Особлива атмосфера в будинку гарантована.

«Грошова» вигода. Дешевше дров тільки газ, але про його недоліки ми згадували вище. Електрика обходиться значно дорожче опалення за допомогою дерева. При цьому коефіцієнт теплотворної здатності у дров дозволяє їм не поступатися електричному опаленню.

висновок

Ринок дров надзвичайно великий. Породи відрізняються за технічними характеристиками і вартості. Можна підшукати оптимальний варіант як для невеликого приватного будиночка, так і для великого промислового об'єкта.


Крім того, замовлення дров зараз набагато більш простий, ніж 10-15 років тому. Відкрийте сайт інтернет-магазину, зробіть кілька кліків - і паливо відправиться до вас за допомогою служби доставки.


С уважением компания Дрова Киев

https://drova-kiev.com.ua

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре
+38(096)-009-12-21
X

Залишіть Ваш телефон і ми підберемо найкращі ціни

2021 drova-kiev.com.ua - Всі права захищені. При копіюванні матеріалів посилання на сайт обов'язкове