Дрова Київ

Продаж твердого палива в Києві за ціною виробника

(063)-109-12-21 (096)-009-12-21
  • Viber
  • Telegram
Товари у вашому кошику

Калорійність дубових дров

Дубові дрова - лідери за показником тепловіддачі. Горіння дров дуба триває довго, тому покупка дров з дуба вважається вигідною (хоча це одні з найдорожчих дров). З огляду на, що дубові дрова горять довго, немає потреби постійно підкидати, наприклад, поліна в камін або піч. Економічно вигідні, дубові дрова також довго тліють. Смолисті речовини виділяються в мінімальній кількості, а це - ще один плюс до достоїнств дубових дров.

Що стосується калорійності сухої деревини, то цей показник дорівнює 4370 ккал / кг. На показник теплотвореності деревини впливає вологість. І тут є три категорії: вологість від 7 до 20%, вологість від 20 до 50% і вологість від 50 до 70%. Тепловіддача дров дуба буде залежати від вологості. Чим нижче показник вологості - тим вище теплотворна здатність деревини. Що стосується дубових дров, при вологості в межах 12%, теплотворність дорівнює 3240 ккал.

Калорійність дров дуба робить цю деревину однієї з кращих для використання в холодну пору з метою регулярного опалення житлових приміщень. Коли в більшості будинків були тільки печі, саме дубові дрова використовувалися найчастіше для топки. Довго горять, точно так само довго тліють і не забруднюють димохід.


 На якість дров впливає ще один показник - щільність. У дубових дров щільність в середньому 810 кг / м3. Це вважається високим показником. Для порівняння візьмемо соснові дрова. Щільність дров соснових близько 500 кг / м3.


 Такі дрова горять швидше, ніж дубові, але при цьому віддають достатню кількість тепла моментально, що дозволяє швидко прогріти приміщення.


 Де купити якісні дубові або соснові дрова з доставкою?


У компанії «Дрова Київ» ви можете зробити замовлення на роздрібну або оптову поставку дров.


Ми пропонуємо найкращі ціни завдяки тому, що весь процес виробництва, зберігання і транспортування дров беремо на себе.

На нашому сайті доступна онлайн форма для оформлення замовлення або зателефонуйте нам за телефонами 063 109 12 21, 096 009 12 21.

Ми завжди готові відповісти на ваші питання, проконсультуємо і допоможемо з вибором дров.

При покупці дров важливо враховувати умови подальшого використання. Наприклад, для житлового будинку і топки в каміні ідеально підійдуть дубові дрова. Вони не виділяють гару і не залишаю сажі. Також дубові дрова не тріскається, що не іскряться і не «стріляють» (що часто буває при горінні соснових дров). На сайті доступні також інші види дров: дрова з вільхи, ясена, з берези і багато інших. Доставка дров робиться в ящиках, сітках або насипом на ваш вибір

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре
+38(096)-009-12-21
X

Залишіть Ваш телефон і ми підберемо найкращі ціни

2021 drova-kiev.com.ua - Всі права захищені. При копіюванні матеріалів посилання на сайт обов'язкове